Friday, May 21, 2010

sediment sampling, queensday and other






hej allemaal,

Ja het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Moet het beter bijhouden, maar hou niet zo van schrijven dus hou ik het vaak kort wat tekst betreft! Misschien een beetje laat maar hierbij nog een blog over koninginnedag. Op de residentie van de ambassadeur was er een feestje voor alle nederlanders inclusief grolsch bier, bitterballen en poffertjes!

De mevrouw met de bitterballen poffertjes en natuurlijk de polonaise


Gister zijn we wezen sediment samplen om allerlei experimenten mee te doen. We gaan natuurlijk niet zelf in het water staan maar huren daar een paar mannetjes voor. Lijkt heel decadent en dat is het ook, maar het water is gewoon zeer vervuild waar door het niet mogelijk is om als westers en niet in de sloppen wonend individue het in het water te gaan.


En natuurlijk ook veel bekijks, want een muzungu (blanke) is aanwezig

Volgende week gaan we event samplen, dus tijdens na een grote regenbui monsters nemen van de rivier om het uur voor 24 uur lang. Helaas kunnen we niet 24 hr in het veld, blijven want na zonsondergang is het te gevaarlijk om in de sloppenwijk rond te hangen.


En dan natuurlijk nog de feestjes s avonds. 2 van mn huisgenootjes gingen weg, dus werd er een afscheidsfeestje gegeven. Ik ging als oranje prinses. En naast me staat oliever, het luipaard!



Dit zijn mn andere huisgenootjes verkleedt als twee bekende ugandese rappers!




Van het weekend Champions League Finale kijken in het grote stadion hierzo. Ben benieuwd! Groetjes aan iedereen in nederland!! Ciao en tot laters!!

No comments:

Post a Comment